Las Vegas, Nevada

Svenska

Köp, sälj och hyr


Hus, Enfamiljshus, lyx, höghus, lägenheter, nybyggnation i Las Vegas, Summerlin, Henderson, Las Vegas, Summerlin, Henderson, North Las Vegas, Nevada


Oavsett om dina fastighetsmål handlar om att köpa eller sälja ett primärt hus, fritidshus, lyxfastigheter, flera bostäder, investeringar, skiftande fastigheter eller 1031 börser, är mitt team och jag engagerade i att ge dig en exceptionell personlig service. Vi tillhandahåller en servicenivå som krävande kunder förväntar sig och förtjänar och vi levererar den högsta nivån av skicklighet, vård och diskretion ~ konsekvent.

 

Jag vill att du ska veta att du är i goda händer. Som en före detta Wall Street managementkonsult har min omfattande branschkompetens, affärsskicklighet och förhandlingsfärdigheter resulterat i många nöjda kunder och olika erkännanden, inklusive att jag utnämndes till en nationell 5-stjärnig agent och en A + -klassning av Better Business Bureau. Det högsta komplimentet vi kan få är emellertid när våra värderade klienter för livet hänvisar oss till deras vänner och familj.


Vi hoppas att du kommer att gå med i vår fantastiska kundfamilj och ge oss förmånen att hjälpa dig att uppnå dina fastighetsmål!


Vänliga hälsningar,

Kiersten Marcos


Fastighetsmäklare, CSP, SFR, CSA

VA-certifierad agent

Summerlin & Lake Las Vegas Specialist

Team Lead, eXp Realty

702-303-2094

image2

Contact Us

Drop us a line!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Better yet, see us in person!

We love our customers, so feel free to visit during normal business hours.

Vegas Elegant Homes

Las Vegas, Nevada, United States

(702) 303-2094

Hours

Today

Closed