Las Vegas, Nevada

Norsk

Kjøp, selg og leie


House, Single Family Homes, Luxury, High Rises, Condos, New Construction in Las Vegas, Summerlin, Henderson, Las Vegas, Summerlin, Henderson, North Las Vegas, Nevada


Enten dine eiendomsmål involverer å kjøpe eller selge et primært hjem, fritidshus, luksuriøs eiendom, flere boliger, investeringer, skifteriendommer eller 1031 børser, er teamet mitt og jeg forpliktet til å gi deg eksepsjonell personlig service. Vi tilbyr et servicenivå som kresne klienter kan forvente og fortjener, og vi leverer det høyeste nivået av dyktighet, omsorg og skjønn ~ konsekvent.

 

Jeg vil at du skal vite at du er i gode hender. Som en tidligere managementkonsulent på Wall Street, har min omfattende bransjekompetanse, forretningsferdighet og forhandlingsferdigheter resultert i mange glade kunder og forskjellige anerkjennelser, inkludert å bli kåret til en nasjonal 5-stjerners agent og en A + -vurdering av Better Business Bureau. Det høyeste komplimentet vi kan motta er imidlertid når våre verdsatte klienter for livet henviser oss til sine venner og familie.


Vi håper du vil bli medlem av vår fantastiske kundefamilie og gi oss privilegiet å hjelpe deg med å nå dine eiendomsmål!


Vennlig hilsen,

Kiersten Marcos


Eiendomsmegler, CSP, SFR, CSA

VA-sertifisert agent

Summerlin & Lake Las Vegas spesialist

Team Lead, eXp Realty

702-303-2094

image12

Contact Us

Drop us a line!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Better yet, see us in person!

We love our customers, so feel free to visit during normal business hours.

Vegas Elegant Homes

Las Vegas, Nevada, United States

(702) 303-2094

Hours

Today

Closed