Las Vegas, Nevada

Nederlands

Kopen, verkopen en huren


Huis, Eengezinswoningen, Luxe, Hoge stijgingen, Condos, Nieuwbouw in Las Vegas, Summerlin, Henderson, Las Vegas, Summerlin, Henderson, North Las Vegas, Nevada


Of uw vastgoeddoelen betrekking hebben op het kopen of verkopen van een primaire woning, vakantiehuis, luxe landgoed, meerdere woningen, investeringen, erfpanden of 1031-beurzen, mijn team en ik zijn toegewijd om u een uitzonderlijke persoonlijke service te bieden. We bieden een serviceniveau dat veeleisende klanten verwachten en verdienen en we leveren consequent het hoogste niveau van vaardigheden, zorg en discretie.

 

Ik wil dat je weet dat je in goede handen bent. Als voormalig managementconsulent van Wall Street hebben mijn uitgebreide expertise in de branche, zakelijk inzicht en onderhandelingsvaardigheden geleid tot veel tevreden klanten en verschillende erkenningen, waaronder dat ik door het Better Business Bureau ben benoemd tot een National 5-Star Agent en een A + -beoordeling. Het grootste compliment dat we kunnen krijgen, is dat onze gewaardeerde klanten ons voor het leven doorverwijzen naar hun vrienden en familie.


We hopen dat u lid wordt van onze geweldige klantenfamilie en ons het voorrecht geeft om u te helpen uw onroerendgoeddoelen te bereiken!


Oprecht,

Kiersten Marcos


Makelaar, CSP, SFR, CSA

VA gecertificeerde agent

Summerlin & Lake Las Vegas Specialist

Teamleider, eXp Realty

702-303-2094

image9

Contact Us

Drop us a line!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Better yet, see us in person!

We love our customers, so feel free to visit during normal business hours.

Vegas Elegant Homes

Las Vegas, Nevada, United States

(702) 303-2094

Hours

Today

Closed